كاتب الموضوع :
safsaf313
المنتدى :
الأطباق الرئيسية
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام الشهد |
ماشاء الله صفصف شكله النهائي مره حلو
بالطاجن احس انه صحي جدا مع اني انا ماسويهاالى بالطماطم والصلصة بس طريقتك جديدة واكيد من يديك بتكون احلى
سؤال انتي تخلينه على النار في الطاجن مده طويله لانه عندي واخاف ينكسر
تسلمين يالغلا وننتظر جديدك
|
الله يخليكى يا ام العسل يسلملى زوقك وانا كمان بحب استخدم الطاجن لان شكله اشيك والاكل اللى فيه بيكون اطعم وعارفه الطريقه بتاعتك بس يمكن مختلفه شويه عن اللى عندنا بس نبقى نشوف فى المقلط
اما بالنسبه للتسخين فى الطاجن فخلى نار البوتجاز منخفضه على اقل ما يمكن وغطى الطاجن بطبق علشان يسخن بسرعه واوعى تخلى البوتجاز عالى لانه بيكسره وانا مجربه الحالتين خخخخخ
اما طبخه فبيكون فيها فى الفرن وهو داخل الفرن طبعا ميكونش متعرض للنار مباشرة زى عين البوتجاز وممكن تخليه اكتر من ساعه كمان من غير ما يحصله حاجه
واى استفسار انا موجوده
|