كاتب الموضوع :
ام سلمي
المنتدى :
المقبلات والسلطات
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حسن الخلق |
السلام عليكم و رحمة الله
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
تسلم ايدك ايمي .. طريقه جديده تماما انا اول مره اعرفها
يارب تعجبك حبيبتي
ما انحرم منك يا قلبي
ولا منك حبيبتي من مرورك المشرف لي دائما
هعملها بالبنجر ان شاء الله لاني بحبه و بستعمله في السلطات
ان شاء الله حيعجبك كثير
بعد ما الف الكيس اسطوانه و اضعه في كيس تاني هلفها في ورق فويل .. السؤال هنا الفترة الى بيفضل فيها على النار هي نفسها و لا ازودها شويه ؟
لا احتياطي حبيبتي اتركيه من 10 الى 15 دقيقة زيادة
ربنا يجازيكي كل خير
واياكي حبيبتي
موووووووووووووووووووووووووووووة
مووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ة
|
شكرا لك حبيبتي على مرورك الرائع
ربي لا يحرمني منك يارب
شكرا لك
سلام وفي امان الله
|