كاتب الموضوع :
سلافه الشرقاوي
المنتدى :
ركن المطبخ
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام رنا |
ماشاء الله اسوله طبق الحكومه روعه وانتي ابدعتي فيه ماشاء الله تبارك الله
|
يا هلا بام رنا الغالية
الله يخليكي
دايما رافعه معنوياتي يا قلبي
سعدت جدا بتشريفك لطبق حكومتي
ورايك فيه
يسلمو يا قلبي
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عهد amsdsei |
السلام عليكم
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
اسوووووووووووووووولة يا بنت يا شطوووووووووورة
انا بحب السمك و حبيت الاكلة
بس ميـــــــــــن بقى يطبخها لــــــــــي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انا يا قلبي اطبخهالك
قولي بس انا جاية مصر وانا استناكي بيها في المطار
ناكل ونروح السينما
ايه رايك ؟
هههههههههه
حكاياتك مع طبختك روووعة خخخخخخخخخخخ بقيت اشوف وشك اللي جايب الوان
تسلمي حبيبتي
|
ههههههههههه
ماشي يا عهود
مبسوطة ان الحكايات عجبتك
الله يسلمك يا قلبي
نوريني دايما
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة إحسآس الورد |
الله
أنا شااامة ريحته رووووووووووووعة
أنا فعلا بحب أكلة زي كده
رغم اني يعني مش صحبة أوي مع السمك
ابعتيلي طبق من ايديكي الحلوة لو سمحتي
ههههههههههه
تسلمي
لك أرق وأرق تحياتي
:)
|
يا هلا يا هلا باحساس الورد
يه ده انتي زي انا كمان مش بحب السمك اوي
بس الطبق ده حلو
عن تجربة
من عينيا يا قلي
الطاجن كله تحت امرك
بالهنا والشفا وصحتين على قلبك كمان
يسلمو على المرور
نورتيني
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رباب فؤاد |
ايه يا عم الفسفور دا؟؟؟انا وداني احمرت من كتر الطاقة في الطبق ههههههههه
بصي انا مش من هواة الجمبري ولا الكابوريا...بس ممكن اجرب الطبق دا لانه مش متحمر او مسلوق، وغالبا وجود الفلفل الاخضر كمان حيخليه واو
تسلم الايادي يا لولي وكل طبق وانتي طيبة
|
رووووووووووووووبي
منورة يا قلبي
لا الطبق ده طعمه مختلف عن العادي
وفعلا بسبب ان فيه فلف وطماطم وكده بيبقى احلى من المسلوق او المتحمر
تسلميلي يا روبي
وانتي طيبة
نورتيني وشرفتيني
|