كاتب الموضوع :
همسات وردة
المنتدى :
ركن المطبخ
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة easeel |
زيزو يا قلبي
الف سلامة عليكي
وعلى اصبعك
اهو ده اللي بنخده من المطبخ ووقفته
بس تصدقي فيه فايدة موضوع الحرق ده
يعني كفاية انه خلى الكنج دخل المطبخ يساعدك ويطمن عليكي
انظري للجانب المشرق من الموضوع
ربنا يخليهولك يارب
بس انت خلي بالك من نفسك وان شاء الله حيبئى كويس
الف سلامة يا قمر
|
الله يسلمك ياربي ......... شفتي بئى دي ضريبة الطبخ والنفخ ..........الله يسمع منك ويخف بسرعة الالم لايطاق ربنا لايوريه لحد
كنت مخلية ردي الين اخلص من قراية الوصفات بتاعتك عن جد تسلم ايدك ... اشياء كثير ماكنت اعرف ايه هي بس دلوئتي وضحت بعد الترجمة
بس اطباق متعبة وتاخذ مجهود فعلا اطباق مميزة وخصوصا ورق العنب مممممممممممم مااقدر اقاومه والبامية اموت فيها وعجبتني طريقتك راح اجربها قريب
الحلو انا احب الفواكه بس في حلا اسويه يكون بالكيك مش البسكويت وطعمه يم يم اذا سويته راح احط الوصفة والصور
العكاوي اول مرة اعرف يعني ايه بس سمعت عنها من التلفزيون بالمسلسلات والافلام ....... والممبار اعرف شكله وشفته من قبل بالسوبر ماركتات الكبيرة الي يكون فيها ركن لمحل لحوم وتكون جاهزة ومحشية بس مااعرف كيف يعملوها ولا في ايه بيستخدموها مع اني سمعت وحدة من صديقاتي تمدحها وتقول طعمها لذيذ لانها محشية لحمة مفرومة وتتعمل بكذا طريقة
تسلم ايدك ياحلوة ........ امممممم اسولة انتو بتعملو الكشري عندكم بالبيت ... عايزة اعرف ازي بيتعمل بالطريقة المصرية لاني اكلته من كذا مطعم والبعض الله لايوريك مالوهش طعم كله مسلوق في مسلوق وبس ..... عارفة اني زودتها بطلباتي بس عشمي فيكم كبير ... فيس يرمش بعيونه
في انتظار جديدك ياجميل
|