كاتب الموضوع :
همسات وردة
المنتدى :
ركن المطبخ
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همسات وردة |
اسووله لو سمحتي ابي ترجمه فوريه لبعض الكلمات :
عكاوي - ورق اللورى - الممبار - فراخ بانيه يعني صدور ولا شنو ؟؟؟ - توابل رز ميلرز هي مكعبات ماجي ؟؟؟
اقولكم شي يضحك لما شفت طبق اسووله الباميه افتكرته اول مرة اطبخ الباميه شفت
الشيف بالتلفزيون يقليها قمت انا بنت ابوي واخذ الباميه واقليها بالزيت لما طلعت روحها ونشفت ويبست *_*
لبى سناعتي من صغري شاطرة وفهيمه هههههههههه
اسووله حرام الاكل كله بالسمنه يعني مابنطلع بطارق زي ماتقول هاله بنطلع فيله ههههههه
يسلمك ربي على هالمجهود والتعب وبانتظار طلتك علينا دائما وابدا
|
ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اللة يسعدك دايما يا همووووووووس
بجد ضحكت لغاية عينيا ما دمعت بس شيف مين ده اللي قلى البامية
ههههههههههه
بصي بقى
اولا محدش يضايق من المعاني انتم اللي طلبتوا سفرة مصرية واحنا بنشتهر بالحاجات دي
ورق اللورى في ناس بتقول عليه ورق الغار
يعني هي دي الترجمة المتوفرة عندي
العكاوي هي ذيل الجاموسة
بيبقى مسلوخ ومتنظف وشكله ظريف كده
بس بجد طعمه بيبقى جامد زي اللحمة بس الدهن والعظم بيدولوا نكهة مميزة
الممبار ( الامعاء بتاعت الجاموسة برضه)
برضة بيتباع عند الجزار وبيتنضف ويتغسل بطريقة كده
ماما كاتنت بتعملوا بيها بس بيشتروا دلوقتي متنظف
احنا بنعملوا مع اكلة المحشي بيعتبر من المحاشي يعني
انا مبعملوش وبعلي المحترم بيطلبوا من مامته او مامتي لما يبقى هافف عليه
بس على فكرة باكلوا وبيبقى تحفة طعمه رااااائع
الفراخ البانية صدور الفراخ المخلية
الميلرز اكياس توابل بتتباع للارز
ممكن لو مش عندكم تعملي رز بالكاري بيبقى حلو
لو عايزة وصفته احطهالك
اتمنى انك متشتمنيش بعد المعاني دي
وانا تحت امرك في اي حاجة تانية
|