لمشاكل التسجيل ودخول المنتدى يرجى مراسلتنا على الايميل liilasvb3@gmail.com






العودة   منتديات ليلاس > قسم الارشيف والمواضيع القديمة > الارشيف
التسجيل

بحث بشبكة ليلاس الثقافية

الارشيف يحتوي على مواضيع قديمة او مواضيع مكررة او محتوى روابط غير عاملة لقدمها


 
نسخ الرابط
نسخ للمنتديات
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 10-05-11, 12:07 AM   المشاركة رقم: 12796
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
السلطانة
ملكة الإحساس


البيانات
التسجيل: Oct 2008
العضوية: 100284
المشاركات: 6,125
الجنس أنثى
معدل التقييم: وردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسيوردة دجلة عضو ماسي
نقاط التقييم: 4220

االدولة
البلدIraq
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
وردة دجلة غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : doll المنتدى : الارشيف
افتراضي

 

اقتباس :-   المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حسن الخلق مشاهدة المشاركة
  
تعالى يا نونه هاتى فيسك المستغرب و انا افهمه

الباميه الناشفه دى يا حبى طريقة حفظ زى التجميد كده .. فيه باميه مجمده و فيه باميه ناشفه .. لها طريقة معينه فى التجفيف و هى خضراء و عاديه عشان تتحفظ فى البيت و تستعمل فى اى وقت فى السنه

و بعدين فى الوقت الى الباميه غير متوفره فى الاسواق بتستعمل و تنطبخ بنفس طريقة الباميه الخضراء على مرق و لحم عادى جدا ..

مشش بتتاكل و هى ناشفه ههههههههه

عارفه زى ايه .. زى الاعشاب العطريه ما بتتجفف بالضبط و تستعمل ناشفه


اي هوومي اعرف احنا ايضا كنا نجفف البامية ..ماما كانت تعملها على شكل قلايد وتجففها او تجمدها عادي

انا سؤالي عن اكلة شفتوها سموها صينية البامية

لقيتو المقادير من عمو جوجل ^^

المقادير:
باميه - بصل -لحم مفروم -كزبره بقدونس شبث او نوع تفضليه فلفل رومي -طماطم - 3فصوص ثوم-طماطم -مكعب ماجي - فلفل اسود كوب ماء حار سمنه -زيت

الطريقة:

حطي2م طعام سمن فارم في مقلاة حطي عليه الباميه وتكون
مقطعه حلقات الى ان تذبل الباميه
حطي بصل مقطع طويل في صينية التقديم وحطي عليه شويه زيت
وحمريه
حطي على البصل الباميه المقليه وخليها شويه على النار
حطي على الباميه لحم مفروم سبق قليه مع البصل والبهارات
( حطي اي نوع خضار تفضليه انا حطيت بقدونس وشبث )
حطي على اللحم المفروم طماطم حلقات وفلفل اخضر وخليها على
نار هادئه
بعدين جيبي زبديه حطي فيها صلصة طماطم + حبه ماجي +
شويه ثوم + فلفل اسود + كأس ماء حار
ويقلب الى ان تذوب الماجي وحطي خلطة الصلصه فوق صينية الباميه
اطفئي النار وادخليها في فرن حار لمدة نصف ساعه حتى تتسبك
بعد ماتخرجيها من الفرن رشي عليها كزبره خضراء
وهذا شكلها النهائي




 
 

 

عرض البوم صور وردة دجلة  
قديم 10-05-11, 12:09 AM   المشاركة رقم: 12797
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فخري


البيانات
التسجيل: Jul 2007
العضوية: 32680
المشاركات: 18,283
الجنس أنثى
معدل التقييم: عهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسي
نقاط التقييم: 9761

االدولة
البلدYemen
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
عهد Amsdsei غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : doll المنتدى : الارشيف
افتراضي

 
دعوه لزيارة موضوعي

أوان أنا الحمد لله مش جوعانة

بس ياريت كوب العصيــــــر

عايزاه جدا

بحب العصير

 
 

 

عرض البوم صور عهد Amsdsei  
قديم 10-05-11, 12:17 AM   المشاركة رقم: 12798
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
الادارة
مشرفة روائع من عبق الرومانسية
كاتبة مبدعة
سيدة العطاء


البيانات
التسجيل: Aug 2009
العضوية: 148401
المشاركات: 25,150
الجنس أنثى
معدل التقييم: حسن الخلق تم تعطيل التقييم
نقاط التقييم: 137607

االدولة
البلدEgypt
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
حسن الخلق غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : doll المنتدى : الارشيف
افتراضي

 
دعوه لزيارة موضوعي

اها ايوه يا نونه دى اسمها طاجن باميه و بتكون جافه من المرق .. فيه اكثر من طريقه لعملها بس اكثر طريقه مشهوره فى مصر هى طريقة المرق و اللحم

كل الاقتراحات حلوه هنحاول نجمعها كلها فى موضوع المسابقه و هنفضل نعمل تباديل و توافيق لحد ما نوصل لانسب شكل له لانه هيكون من اهم عوامل الجذب خلال الصيف

و البدايه ان شاء الله لما الامتحانات تخلص عشان الاعضاء تكون متجمعه و لا ايه رايكم << فيسى الديمقراطى

 
 

 

عرض البوم صور حسن الخلق  
قديم 10-05-11, 12:22 AM   المشاركة رقم: 12799
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو فخري


البيانات
التسجيل: Jul 2007
العضوية: 32680
المشاركات: 18,283
الجنس أنثى
معدل التقييم: عهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسيعهد Amsdsei عضو ماسي
نقاط التقييم: 9761

االدولة
البلدYemen
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
عهد Amsdsei غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : doll المنتدى : الارشيف
افتراضي

 
دعوه لزيارة موضوعي

أنا أشوف كده أحسن

لأنه لو بديتوا على طول الإقبال هايكون أقل

الناس بتذاكر لأولادها << فيس المتفهم

و يمكن يتحججوا بألف حجة

أحسن لما الكل يبقى فاضي و نبدأ بعديها إن شاء الله

بس كل حاجة تكون جاهزة

 
 

 

عرض البوم صور عهد Amsdsei  
قديم 10-05-11, 04:30 AM   المشاركة رقم: 12800
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
عضو راقي

البيانات
التسجيل: Apr 2007
العضوية: 26919
المشاركات: 3,716
الجنس أنثى
معدل التقييم: لامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدالامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدالامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدالامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدالامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدالامى عضو سيصبح مشهورا قريبا جدا
نقاط التقييم: 636

االدولة
البلدEgypt
 
مدونتي

 

الإتصالات
الحالة:
لامى غير متواجد حالياً
وسائل الإتصال:

كاتب الموضوع : doll المنتدى : الارشيف
افتراضي

 

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه

هههههههههههههههههههههههههههه
دى ماسورة واتفتحت فيكى الخير يالامى هههههههههههه فيس المتواضع عارفاه ياريهام ؟؟؟!!!!!!
كل دى افكار رائعه بس عايزة شويه تنسيق
يعنى ممكن فى موضوع واحد نعمل كذا سوال او قائمه اسئله لبس واكل و.. والباقى يكون خاص بالبطل او البطله لما بتكون فى اسئله محدده بيبقى سهل على العضو انه يجاوب ويهتم ....
اما الباقى بالنسبه لللحصريات وغيره اعتقد ان دا شغل الاداره احنا اعطينا تنويه

 
 

 

عرض البوم صور لامى  
 

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
من القلب الى القلب, مكان لقاء القراصنه هههه, الاستراحه, دردشه
facebook




جديد مواضيع قسم الارشيف
أدوات الموضوع
مشاهدة صفحة طباعة الموضوع مشاهدة صفحة طباعة الموضوع
تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة



الساعة الآن 11:10 PM.


 



Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc.
شبكة ليلاس الثقافية