كاتب الموضوع :
doll
المنتدى :
الارشيف
اقتباس :-
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة heba-fayed |
ههههه
ما شاء الله علية يا امانو انو مستحمل
لا انا الحمد لله شاطرة في المطبخ يعني اعرف اعمل كل حاجة من اكل مصري لايطالي وبيتزا ومعجنات وصيني ومغربي ههههههههه
يعني مش بسيب افضل ورا الحاجة لما اتعلمها ايا كانت يعني انا مدمنة تعلم فاهمة بس حد يقولي مبتعرفيش تعملي حاجة معينة تصبح هوسي
لغاية ما اتقنها
اما الصلصة اقول الطبيعي ثوم وبتقلية في الزبدة لمايبقا لونة دهبي عادي وتحطي الطماطم
السر في التوابل
كمون وفلفل وقرفة لمسة صغيرة وزعتر او حبق ولو مش موجود يبقي ورقة نعناع صابح وتقطعيها بالسكينة وطمطومة تقطعيها مكعبات وفلفل رومي
وتضيفيهم للصلصلة عالنار قبل ما تتسبك
اما اختك يا اوكا لازم تجيبيها تقعد معانا مرة ههههههههه
يعني هية تقول اللجن وانا اقول مايشبة الكلمات ههههههه
|
لا انا الحمد لله شاطرة فى المطبخ برضة بس بستسهل عمل المكرونة يعنى ممكن اعملها جنب اى حاجة كبدة او بفتيك او بانية او حتى فراخ محمرة عادى يعنى .. اصلى ساعات باجى من الشغل وعايزة اخلص بسرعة طبعا مش هقعد اعمل رز وخضار طبيخ وكدة هى مكرونة واضرب
بس الصلصة بتاعتك ريحتها حلوة اوى هههههههههه فعلا السر فى التوابل ان شاء الله هجربها
|